Fából készült papagájjátékunk élénk színei azonnal felkeltik madarad figyelmét.

Fa játék nagy papagájnak

Ez a madárjáték természetes fadarabokból készült, ösztönözheti a háziállatok rendszeres, napi szintű, egészséges játékát és rágását. Élelmiszer minőségű pigment festékkel festett, ez garantálja az élénk színeket káros összetevők hozzáadása nélkül, így nem okoz kárt a madaraknak. Elsősorban arákhoz, kakadukhoz és különféle amazon papagájokhoz javasolt, vagyis a nagytestű és nagy fizikai erővel rendelkező díszmadarak számára ajánlott. Nagyszerű módja a csőrük mozgatásának, és ösztönzi a természetes rágási viselkedést, jó móka elpusztítani őket.

Színes fa blokkok, korongok, kockák, golyók és fa hengerek vannak benne a papagájok rágásához és játékához, mindez 100% pamut kötéllel és természetes alapú kötélcsomókkal összefogva és rögzítve, amelyeket az okos madarak ki tudnak bontani, erre pedig a gazdinak oda kell figyelnie és időnként helyreállítani az átmeneti károkat. Ez a játék hosszú ideig leköti a madaradat, mert egy kicsit mindenből van benne, ami szórakoztatni tudja őt.

Fából készült papagájjátékunk élénk színei azonnal felkeltik madarad figyelmét. A színes blokkok és a puha pamutkötél keveréke órákig tartó rágási élvezetet nyújt madaraidnak. Kielégíti a madarak szórakozási igényeit, ami az ő esetükben főleg a kötél tépése és a fa rágása. Biztonságos és nem mérgező papagáj ketrec játék , mely természetes alapanyagú színezéssel készült natúr fából, kiegészítve tisztán kézzel készített anyagokkal, melyek harapás- és rágástűrő képességgel rendelkeznek, ellenálló és tartós kivitelben, ez pedig segít a madaraknak növelni a napi testmozgást, erősíteni az izmokat és koptatni a csőrüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük