Miért válassza a Horizont Bútort? Azért, mert megbízható és szakszerű kiszolgálással várjuk vásárlóinkat, nálunk megtalálható mindenféle bútor, kiváló az ár-érték arány, és rendelkezünk 20 éves tapasztalattal.

Kiváló minőségű bútorok a Horizont Bútortól

Az első Horizont Bútor bolt 1997-ben nyitotta meg kapuit, és azóta már 10 városban találhatóak meg az áruházaink a Dunántúlon. Az évek során megtanultuk, hogy csak a minőséggel lehetünk versenyképesek, ezért csak kiváló minőségű bútorokat kínálunk vásárlóinknak.

Az áruházaink megtalálhatóak Dombóváron, Dunaújvárosban, Kaposváron, Komlón és Szekszárdon. Nálunk szinte minden bútor hazai gyártású, de kínálunk szlovák és lengyel bútorokat is. Termékkínálatunkban megtalálhatóak a konyhabútorok, szekrénysorok, elemes bútorok, kiegészítő kisbútorok, kárpitozott garnitúrák, étkező-garnitúrák, kanapék és ülőgarnitúrák széles választéka.

A Horizont Bútor jelmondata „garantált minőség olcsón”, és cégünk tényleg olcsón kínálja a felső kategóriás termékeit. Nézzen szét bútoraink között a honlapunkon, vagy látogasson el valamelyik áruházunkba személyesen. Ha kérdése van, telefonon is szívesen segítünk.

A weboldalunkon megtalálja a franciaágyakat, konyhabútorokat, gardróbszekrényeket, étkezőasztalokat, és mindent, ami a lakásához szükséges lehet. A termékek árait és képeit naprakészen tartjuk a honlapunkon, de mindenképpen érdemes telefonon érdeklődni az üzleteinkben is.

Miért válassza a Horizont Bútort? Azért, mert megbízható és szakszerű kiszolgálással várjuk vásárlóinkat, nálunk megtalálható mindenféle bútor, kiváló az ár-érték arány, és rendelkezünk 20 éves tapasztalattal.

A bútorgyártás az elmúlt 20 évben nagyon sokat fejlődött, és mi folyamatosan nyomon követjük ezeket a változásokat. Az innovációban élen járunk, de megtartjuk mindig a jól bevált és keresett modelleket is. A bútorkereskedés egy külön szakma, és nálunk elhivatottsággal dolgozunk. Ha igazán kiváló minőségű bútorra van szüksége, nézzen be hozzánk, biztosan nem bánja meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük