A neten böngészve ráleltem a Reg Enor kúráról szóló leírásokba. Olvasgattam, görgettem, hiszem is, nem is. Elsőre olyan n-ik csodakészítménynek tűnik. Aztán gondoltam egyet, teszek egy próbát, főleg mert kedves mulatósom, Galambos Lagzi Lajcsi valóban lefogyott vagy 20 kilót. Ez köztudott. Az viszont már nem, hogy állítólag ettől, azaz a Reg Enor-tól.

Reg Enor kúra

Évek óta szeretnék sokat fogyni, az önmegtartóztató étrend és sportolás ugyan némileg már segített, de valahogy kevésnek érzem az eredményt az erőfeszítéseimhez képest. Túl sok a szenvedés pár kilóért… A savasodással is régóta küzdök. Kitartó vagyok, csak legyen már egy sokkal hatékonyabb diéta!

Reg-Enor kúra

A neten böngészve ráleltem a Reg-Enor kúráról szóló leírásokba. Olvasgattam, görgettem, hiszem is, nem is. Elsőre olyan n-ik csodakészítménynek tűnik. Aztán gondoltam egyet, teszek egy próbát, főleg mert kedves mulatósom, Galambos Lagzi Lajcsi valóban lefogyott vagy 20 kilót. Ez köztudott. Az viszont már nem, hogy állítólag ettől, azaz a Reg Enor-tól. A „tegyünk egy próbát jegyében” megrendeltem a készítményt, és szigorúan betartva a Reg-Enor kúra előírásait nekivágtam a diétának. Se cukor, se fehérliszt, ez persze nem meglepő, de hogy se erjesztett savanyúság, se a tejtermékek nagy része… szóval elég szigorúak a feltételek!

Szerencsére már régebben is kínoztam magamat, így a legtöbb kerülendő ételt, italt tudtam mellőzni. Ami viszont fura, egyek egy kis szalonnát, zsírt? Az nem hizlal? A teljes hatás kedvéért állítólag ez is a diéta része, de legalább végre valami olyan, amit egyébként szeretek. Kisebb kihágásokkal, de folyamatosan végeztem, végzem a „Reg Enor-ozást”. Csodák persze nincsenek, gondoltam, de ahogy teltek a hetek-hónapok lassan megindult a fogyásom. Persze komótosan, de csökken a testtömegem. És a lényeg: folyamatos a csökkenés. Úgy tűnik, mégis van valami ebben a Reg-Enor diétában, tehát folytatom amíg még pár kilót le nem adok. Ha érdekel, akkor keresd fel Reg-Enor-os weboldalukat, ahol még több hasznos információra lelsz: algaegeszseg.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük