Elromlott a régi redőnyünk, így egy olyan céget keresünk, ahol a redőny javítás ára elfogadható. Ráadásul ne kelljen sokat várni rájuk, mert a kérdéses redőny a szobában az egyetlen ablakot sötétíti el, tartósan meg nem igazán kellemes sötétben lenni.

Árny-véd redőny javítás

Elromlott a régi redőnyünk, így egy olyan céget keresünk, ahol a redőny javítás ára elfogadható. Ráadásul ne kelljen sokat várni rájuk, mert a kérdéses redőny a szobában az egyetlen ablakot sötétíti el, tartósan meg nem igazán kellemes sötétben lenni. Főleg, hogy az egyik gyermekem szobája, tele növénnyel. Persze átmenetileg ki lehet telepíteni a növényeket, de az igazi megoldást a redőny javítása, végszükség esetén cseréje jelentené. Megkérdeztem a szomszédokat, tudnak-e jó redőnyöst ajánlani.

Az egyikük az Árny-Véd Kft.-t javasolta, akik náluk komplett redőnycserét végeztek, de szerinte javítást is vállalnak. Felhívom a megadott telefonszámot és valóban, elvállalják az esetünket. Hamarosan kijönnek, mondják ez típushiba, de szerencsére javítható. A többi redőnyt is átnézetem velük, néhánynál javasolják a gurtni cseréjét. Mivel van nekik készleten, nem kell visszajönniük. Beszélgetve velük, kérdezem, lehetséges esetleg automatizálni a redőnyöket. Attól függ, lényeg hogy a redőny oldalai lezártak (szaknyelven arriterezettek) legyenek. A mienk sajnos nem ilyen, szóval egyelőre nem motorizálás. Majd a cserénél érdemes erre visszatérnünk.

A történetem ezzel nem ér véget. Mert pár nappal később a szomszédommal is elromlik a redőny. Már megvannak a jó árú redőnyjavítóink, így őhozzá is az árnyvédesek mennek. A szomszédunk látszólag rosszabbul jár, neki csak a teljes csere a megoldás. Ekkor javaslom neki, ha már úgyis cserél, nem próbálja ki a motorizálást, magamban gondolva, jó lenne egy referencia ez ügyben is. A szomszéd szerencsére kap az ötleten, legyenek motorizáltak az új alumínium redőnyei. Legalábbis néhány. Felszerelik neki, persze hogy meg kell néznem és ki kell próbálnom. Nagyon tetszik, távirányítósan állítható, mozgatható, nem kell a felhúzással-leengedéssel manuálisan bajlódni. Sőt, az időkapcsolóval lehet időzíteni is. Szóval tetszik, de azért megvárom, amíg a redőnyeim annyira elromlanak, hogy már nem éri meg vagy éppenséggel lehetetlen a jó árú redőnyjavítás. Web: redony-ajto.hu/redonyjavitas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük