Már a http://horizontbutor.com weboldalon láttuk, hogy most is lesz miből válogatni, de mi a helyszíni vásárlás, kipróbálás hívei vagyunk, így fel is kerestük a kaposvári üzletüket.

Igényes szekrénysor olcsón

Szekrénysor vásárlás előtt voltunk.

Nagyobb lakásba költöztünk, lett egy szép, tágas nappalink. Végre nem egy helyiségben kellett összezsúfolni a nappali, étkező, hálószoba, dolgozósarok funkciókat! Az új nappalihoz vadonatúj szekrénysor dukált. Nem szerettük volna telezsúfolni mindenfélével, a mennyiség helyett a minőségre, az igényességre törekedtünk. A Horizont Bútornál már régebben is vásároltunk étkezőasztalt, székeket és kanapét, így most sem volt kérdés, hogy honnan szerezzük be az új bútorokat. Igazából egy szép szekrénysor kellett, úgy hogy az passzoljon a magunkkal hozott, régebbi bútorainkhoz.

Kaposvári szekrénysor üzlet

Már a http://horizontbutor.com weboldalon láttuk, hogy most is lesz miből válogatni, de mi a helyszíni vásárlás, kipróbálás hívei vagyunk, így fel is kerestük a kaposvári üzletüket. Hosszas nézelődés, méricskélés és válogatás után megtaláltuk az igazit, egy TV-állványos, üvegszekrényes, LED-csíkos, modern, igen dizájnos bútor képében. A szekrénysor ára is igen korrekt volt, bőven megállt százezer forint alatt. Természetesen nem volt kedvünk hazacipelni, nem is tudtuk volna, így házhoz szállítást kértünk.

Nem csalódtunk a szekrénysorban.

Pár nappal később, lapra szerelten meg is kaptuk a szekrénysort, és mivel nem vagyunk teljesen ügyetlenek, viszonylag könnyen, hamar összeszereltük. Azóta is megvan, nagyon szeretjük! Jól illik a kanapéhoz, de ez nem is meglepő, hisz mindegyik egy helyről, a Horizont Bútortól származik. A konyhabútorok és az előszobai szekrények ugyan még használhatóak, de igencsak csere érettek. Egyértelmű, hogy ebben az esetben is a Horizont Bútort fogjuk választani. A weboldaluk: horizontbutor.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük