Az AL Priority lézerblokkoló a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós autós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP, a legális lézerblokkoló, parkolószenzor.

AL Priority lézerblokkoló

Sokat autózik? Netán ez a munkája? Vezetés közben sokszor megfordul a fejünkbe, hogy jó lenne ma megúszni büntetés nélkül. Nehogy traffiba fussunk. Erre a tökéletes megoldást kínála detektorboltban kapható AL PRIORITY ALP amely első és hátsó védelmet nyújt. Jelez, ha traffipax közeledik! Lassíthatunk és nem lesz büntetés.

Na de mi is az AL Priority lézerblokkoló?

Az AL Priority lézerblokkoló a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós autós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP, a legális lézerblokkoló, parkolószenzor. Az ALP az AL G9RX2 utódja, mely széria olyan szintet képviselt a nemzetközi piacon is, amit nehéznek tűnhetett megugrani a gyártónak. A Priority-vel viszont – látva a fejlesztések, innovációk sorát – ez sikerült. Nem is kevéssel. Egy okos lézer alapú autós készülék. Okos, mert fő funkcióját tekintve ugyan parkolószenzor, de extrém ellenállást biztosít a működését zavaró lézeres jelekkel szemben (pl. lézeres traffipaxok) is. Amikor ilyen interferenciát érzékel, megpróbálja helyreállítani saját működését, ellenjelet bocsátva ki.
Ha az érzékelt (és blokkolt) jel traffipaxból érkezik, a készülék pár másodperc (állítható!) után kikapcsol, illetve újraindítja magát. Az ALP ekkor már nem zavarja a sebességmérő jelét, a sebességmérés szabadon elvégezhető. Az említett időtartam alatt persze a sebesség korrigálása is megtörténhet.

Az ALP közlekedésbiztonsági igazolással (e26) rendelkezik, a járműre szabadon felszerelhető. Öt szenzorig bővíthető!

Amennyiben szüksége lenne egy ilyen készülékre, a detektobolt-nál megvásárolhatja.

Webáruház:  www.detektorbolt.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük