Amikor elmúlik az idő a régi ülőalkalmatosságunk, kanapénk, ülőgarnitúránk felett, és már elhatároztuk, hogy újat fogunk vásárolni, akkor nagyon fontos az, hogy ne az első tetszetős darabot vásároljuk meg. Érdemes jobban körülnézni, első körben az interneten, aztán személyesen is.

Tanácsok kanapé vásárlás előtt

Amikor elmúlik az idő a régi ülőalkalmatosságunk, kanapénk, ülőgarnitúránk felett, és már elhatároztuk, hogy újat fogunk vásárolni, akkor nagyon fontos az, hogy ne az első tetszetős darabot vásároljuk meg. Érdemes jobban körülnézni, első körben az interneten, aztán személyesen is.

Kanapé áruház

Egy nagyon jó választás, ha a neten kinézett bútort élőben is kipróbálunk, például a kanape.net weboldalon található kanapét meg tudjuk nézni raktár áruházukban, a M3 logisztikai központ, Budapest, XV. ker. Székely Elek út 11. alatt. Nagyon fontos, hogy csak előzetes bejelentkezés alapján tudunk menni. Ez abból áll, hogy felhívjuk Őket és időpontot egyeztetünk velük. Ha ez megvan, akkor irány a kanapék kipróbálása.

Amikor kimegyünk a raktár áruházba, nagyon meglepődünk, mert olyan sok bútoruk van, hogy még a lélegzetünk is eláll. Közel 600 bútor mintegy 5000 m2-en. Ez igazán fantasztikus.

Amikor kimegyünk a raktár áruházba, nagyon meglepődünk, mert olyan sok bútoruk van, hogy még a lélegzetünk is eláll. Közel 600 bútor mintegy 5000 m2-en. Ez igazán fantasztikus.
Sajnos mindegyiket nem tudjuk kipróbálni, mert arra 1 év sem lenne elég, de ami tetszik, azt teszteljük pár percig. Nem elég, ha csak ráülünk és felkelünk azonnal. Pár percig érdemes ráülni és megbizonyosodni a kényelemről, a háttámla jó-e, kényelmes-e. A kárpit is zavarhat bennünket az ülésben, mert ha nem sima, akkor a feltüremkedés zavaró lehet. Érdemes tehát minden szempontot figyelembe venni. Kinyitható kanapé esetében mindenképpen nyissuk szét, feküdjünk rá, mert lehet, hogy ülni jó rajta, de fekve már nem az igazi. Esetleg túl puha vagy túlságosan kemény a fekvőfelület. Azt is próbáljuk ki, hogy könnyű-e kinyitni-becsukni. Ha nem jó, akkor válasszunk másik ülőgarnitúrát. Nagyon sok lehetőség akad náluk, nehéz lesz választani.

Miután sikerült kiválasztanunk álmaink kanapéját, már csak a fizetés és a hazaszállítás van hátra. Amikor az árakat megnézzük, láthatjuk, hogy igen csak kedvezőek más ülőgarnitúra áruház áraihoz képest.

Kanapé árak

Miután sikerült kiválasztanunk álmaink kanapéját, már csak a fizetés és a hazaszállítás van hátra. Amikor az árakat megnézzük, láthatjuk, hogy igen csak kedvezőek más ülőgarnitúra áruház áraihoz képest. Ez azért van, mert a kanape.net -nél sokkal kisebb árréssel dolgoznak mint máshol. Ez nekünk vásárlóknak a legjobb, hiszem közel a bolti ár feléért hozzájuthatunk a kiszemelt bútorhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a kanape.net raktáráruházát, sikeres nézelődés és vásárlást mindenkinek.
Weboldaluk: kanape.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük