Redőnyök javítása Budapesten és az agglomerációban. Leszakadt? Eltört? Kiszaladt? Ne próbálja megbarkácsolni, főleg ne a magasban, hívjon inkább szakembert! Az Árny-Véd Kft. csapata vállalja alumínium, műanyag és faredőnyök javítását, redőnyzsinór vagy gurtni cseréjét

Redőny javítás Budapesten

Redőnyök javítása Budapesten és az agglomerációban. Leszakadt? Eltört? Kiszaladt? Ne próbálja megbarkácsolni, főleg ne a magasban, hívjon inkább szakembert! Az Árny-Véd Kft. csapata vállalja alumínium, műanyag és faredőnyök javítását, redőnyzsinór vagy gurtni cseréjét, tovább felakadt, megszorult redőnyök megreparálását, karbantartását.

Első körben a hibás alkatrészt cserélni próbálják, az esetek nagy részében a probléma könnyen és gyorsan orvosolható. Például egy gurtnicsere kijön nettó 7500 forintból kiszállással, anyagdíjjal együtt. Ha további redőnyzsinór-csere is szükséges, az már csak 3500 Ft darabonként. Azonban főleg a régebbi típusoknál vagy súlyosabb sérülés esetén nem mindig érhető el a megfelelő cserealkatrész vagy túl drága a javítás, felújítás. Ilyenkor nem marad más megoldás, mint a teljes redőnycsere.

A 20 éves árnyékolástechnikai tapasztalattal rendelkező vállalkozás a fentiek mellett redőnymotorizálást is vállal. A motorizált redőny mozgatása úgynevezett csőmotorral történik. A kézi erőt villanyáram helyettesíti, így sokkal kényelmesebb ezeket a redőnyöket használni. Emellett napellenző, garázsredőny, szalagfüggöny, szúnyogháló beépítését, javítását, cseréjét is vállalják. Az internetes weboldalukon található Árajánlatkérés menüpontban vagy a megadott telefonszámot hívva lehet felvenni velük a kapcsolatot. A megkeresésre időben reagálnak és korrekt áron elvégzik a redőnyök javítását vagy bármilyen más árnyékolástechnikai munkát Budapesten és az agglomerációban.

Weboldal: redonyjavitas.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.