Költöztető céget kerestünk, egy megbízható ismerősünk ajánlására a Tutiteherre esett a választás. Megnéztük a honlapjukat, tetszettek az ott leírtak. Vállalnak költöztetést, tehertaxit, lomtalanítást. Ők gyorsan válaszoltak a megkeresésünkre, több nappal a költözés előtt kellő mennyiségű dobozt adtak.

Költöztetés megbízható céggel

Költöztetés okosan

Fiatal házaspár vagyunk, néhány hónapja megszületett a második gyerekünk. A 1,5 szobás kis lakásunk végképp szűkössé vált, így nem lehetett tovább halogatni a költözést. Szerencsére régóta gyűjtöttünk, kis hitel, no meg a CSOK is belefért, így sikerült egy nagyobb, tágasabb lakást vásárolnunk. A bútorainkat viszont magunkkal akartuk vinni, amelyből igencsak sok volt. Költöztető céget kerestünk, egy megbízható ismerősünk ajánlására a Tutiteherre esett a választás. Megnéztük a honlapjukat, tetszettek az ott leírtak. Vállalnak költöztetést, tehertaxit, lomtalanítást. Ők gyorsan válaszoltak a megkeresésünkre, több nappal a költözés előtt kellő mennyiségű dobozt adtak. Tanácsokkal is elláttak bennünket, mit-hogyan-merre pakoljunk.

A költöztetés egyszerű is lehet

Valószínűleg némi kihívást jelenthettünk nekik, mert bizony a nagyméretű bútorokkal (franciaágy, polcok) kicsit meg kellett szenvedniük. Nem lehetett egyszerű, míg lehozták, majd felvitték azokat a szűk lépcsőházakban. Emellett számos törékeny holmi, érzékeny szobanövény is a rakomány része volt. De hamar megnyugodhattunk, mert néhány óra alatt lebonyolították a költözést, semmit sem ejtették el, semmi sem sérült meg. A hihetetlen mennyiségű bútor, doboz és zsák sikeresen átköltözött velünk. A költöztetők fix, könnyen kiszámítható és korrekt árakkal dolgoztak, nem volt semmi rejtett tarifa, zsákbamacska, utólagos pluszköltség. Látszott rajtunk, hogy ez nekik rutinmunka. Hallottam, hogy egy munkatársam is költözne, egy barátom meg lomtalanítana. Ezek után biztos, hogy a Tutitehert ajánlom nekik. Weboldaluk: tutiteher.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük