Hogyan válasszuk franciaágyat? Megfontoltan, de határozottan. Ennél persze sokkal összetettebb ez a kérdéskör. Talán a legfontosabb a méret: mekkora helyünk van? Egy átlagos franciaágy legalább 140x200 cm-es, de persze vannak szélesebb 160x200 cm-es méretűek is. Vagy még nagyobbak.

Franciaágy vásárlási tanácsok

Megfontoltság a franciaágy vásárláskor!

Hogyan válasszuk franciaágyat? Megfontoltan, de határozottan. Ennél persze sokkal összetettebb ez a kérdéskör. Talán a legfontosabb a méret: mekkora helyünk van? Egy átlagos franciaágy legalább 140×200 cm-es, de persze vannak szélesebb 160×200 cm-es méretűek is. Vagy még nagyobbak. A második, szintén kiemelten fontos szempont, az ár. Az olcsó nem mindig gagyi, a drága viszont nem biztos, hogy tuti. A franciaágy.net készlete például a kedvező kombinációt, a korrekt ár-érték arányt nyújtja, széles skálán.

Ha már szóba került, a minőség sem utolsó szempont, mert egy ilyen bútort általában hosszú távra vásárolunk. Érdemes a bizonyítottan minőségi, tanúsítványos (pl. Deutsch Qualität) franciaágyakat keresni. Szintén kardinális kérdés a funkció: például ágyneműtartós-e, ha igen, ki tudjuk-e húzni egy szűkebb helyiségben?

Fontos a franciaágy minősége is.

Ha már szóba került, a minőség sem utolsó szempont, mert egy ilyen bútort általában hosszú távra vásárolunk. Érdemes a bizonyítottan minőségi, pl. Deutsch Qualität tanúsítványos franciaágyakat keresni. Szintén kardinális kérdés a funkció: például ágyneműtartós-e, ha igen, ki tudjuk-e húzni egy szűkebb helyiségben? Mekkora a támlája, egybe van-e építve éjjeli szekrénnyel? Mennyire lehet kényelmesen takarítani alatta, mellette? Ízlésről fölösleges vitatkozni, de nagyon fontos a dizájn, a megjelenés, a meglévő bútorzattal, függönnyel, falszínnel, lámpatestekkel, parkettával harmonizáló megjelenés. És akkor rátérünk még egy fontos tényezőre, a matracra.

Összességében a franciaagy.net egy remek választás ahhoz, hogy egy igazán szép és kényelmes fekhelyet vásárolhassunk otthonunkba. Nem mellesleg nagyon jó áron vásárolhatunk náluk. Weboldaluk: franciaagy.net 

A legkedveltebb franciaágy típusok.

A két legkedveltebb típus a franciaágy.net-nél az acélrugós matrac és a hideghab matrac. Az előbbi a klasszikus, kissé már elavult, de még mindig kedvelt (olcsóbb) megoldás, amely megfelelő alapanyag esetén viszonylag sok ideig, komolyabb gond nélkül használható A hideghab matrac viszont többnyire drágább, de sokkal rugalmasabb, nem alakulnak ki visszanyomások. Ha éppen nem fekszünk rajta, hamar visszanyeri eredeti szerkezetét, egyszóval sokkal később lesznek kifeküdve.

Összességében a franciaagy.net egy remek választás ahhoz, hogy egy igazán szép és kényelmes fekhelyet vásárolhassunk otthonunkba. Nem mellesleg nagyon jó áron vásárolhatunk náluk. Weboldaluk: franciaagy.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük