A neten böngészve ráleltem a Reg Enor kúráról szóló leírásokba. Olvasgattam, görgettem, hiszem is, nem is. Elsőre olyan n-ik csodakészítménynek tűnik. Aztán gondoltam egyet, teszek egy próbát, főleg mert kedves mulatósom, Galambos Lagzi Lajcsi valóban lefogyott vagy 20 kilót. Ez köztudott. Az viszont már nem, hogy állítólag ettől, azaz a Reg Enor-tól.

Reg Enor kúra

Reg Enor kúra

Évek óta szeretnék sokat fogyni, az önmegtartóztató étrend és sportolás ugyan némileg már segített, de valahogy kevésnek érzem az eredményt az erőfeszítéseimhez képest. Túl sok a szenvedés pár kilóért… A savasodással is régóta küzdök. Kitartó vagyok, csak legyen már egy sokkal hatékonyabb diéta!

Reg-Enor kúra

A neten böngészve ráleltem a Reg-Enor kúráról szóló leírásokba. Olvasgattam, görgettem, hiszem is, nem is. Elsőre olyan n-ik csodakészítménynek tűnik. Aztán gondoltam egyet, teszek egy próbát, főleg mert kedves mulatósom, Galambos Lagzi Lajcsi valóban lefogyott vagy 20 kilót. Ez köztudott. Az viszont már nem, hogy állítólag ettől, azaz a Reg Enor-tól. A „tegyünk egy próbát jegyében” megrendeltem a készítményt, és szigorúan betartva a Reg-Enor kúra előírásait nekivágtam a diétának. Se cukor, se fehérliszt, ez persze nem meglepő, de hogy se erjesztett savanyúság, se a tejtermékek nagy része… szóval elég szigorúak a feltételek!

Szerencsére már régebben is kínoztam magamat, így a legtöbb kerülendő ételt, italt tudtam mellőzni. Ami viszont fura, egyek egy kis szalonnát, zsírt? Az nem hizlal? A teljes hatás kedvéért állítólag ez is a diéta része, de legalább végre valami olyan, amit egyébként szeretek. Kisebb kihágásokkal, de folyamatosan végeztem, végzem a „Reg Enor-ozást”. Csodák persze nincsenek, gondoltam, de ahogy teltek a hetek-hónapok lassan megindult a fogyásom. Persze komótosan, de csökken a testtömegem. És a lényeg: folyamatos a csökkenés. Úgy tűnik, mégis van valami ebben a Reg-Enor diétában, tehát folytatom amíg még pár kilót le nem adok. Ha érdekel, akkor keresd fel Reg-Enor-os weboldalukat, ahol még több hasznos információra lelsz: algaegeszseg.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.