Redőnyök javítása Budapesten és az agglomerációban. Leszakadt? Eltört? Kiszaladt? Ne próbálja megbarkácsolni, főleg ne a magasban, hívjon inkább szakembert! Az Árny-Véd Kft. csapata vállalja alumínium, műanyag és faredőnyök javítását, redőnyzsinór vagy gurtni cseréjét

Redőny javítás Budapesten

Redőny javítás Budapesten

Redőnyök javítása Budapesten és az agglomerációban. Leszakadt? Eltört? Kiszaladt? Ne próbálja megbarkácsolni, főleg ne a magasban, hívjon inkább szakembert! Az Árny-Véd Kft. csapata vállalja alumínium, műanyag és faredőnyök javítását, redőnyzsinór vagy gurtni cseréjét, tovább felakadt, megszorult redőnyök megreparálását, karbantartását.

Első körben a hibás alkatrészt cserélni próbálják, az esetek nagy részében a probléma könnyen és gyorsan orvosolható. Például egy gurtnicsere kijön nettó 7500 forintból kiszállással, anyagdíjjal együtt. Ha további redőnyzsinór-csere is szükséges, az már csak 3500 Ft darabonként. Azonban főleg a régebbi típusoknál vagy súlyosabb sérülés esetén nem mindig érhető el a megfelelő cserealkatrész vagy túl drága a javítás, felújítás. Ilyenkor nem marad más megoldás, mint a teljes redőnycsere.

A 20 éves árnyékolástechnikai tapasztalattal rendelkező vállalkozás a fentiek mellett redőnymotorizálást is vállal. A motorizált redőny mozgatása úgynevezett csőmotorral történik. A kézi erőt villanyáram helyettesíti, így sokkal kényelmesebb ezeket a redőnyöket használni. Emellett napellenző, garázsredőny, szalagfüggöny, szúnyogháló beépítését, javítását, cseréjét is vállalják. Az internetes weboldalukon található Árajánlatkérés menüpontban vagy a megadott telefonszámot hívva lehet felvenni velük a kapcsolatot. A megkeresésre időben reagálnak és korrekt áron elvégzik a redőnyök javítását vagy bármilyen más árnyékolástechnikai munkát Budapesten és az agglomerációban.

Weboldal: redonyjavitas.net

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.